HU

EN
     

SZOLGÁLTATÁSAINK

      RÓLUNK       REFERENCIÁINK       KAPCSOLAT

Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink köre magába foglalja a teljes innovációs menedzsment folyamatot, az eredeti ötlet továbbgondolásától és validálásából kiindulva, a finanszírozási lehetőségek beazonosításán keresztül, a pályázati partnerek keresésén, konzorciumok létrehozatalán át a pályázati vagy tender-anyagok elkészítéséig. Sikeres pályázata esetén támogatjuk a szerződéskötési folyamatot, illetve a projekt lebonyolítását is, műszaki, adminisztratív és pénzügyi szempontból.Szolgáltatásaink köre magába foglalja a teljes innovációs menedzsment folyamatot, az eredeti ötlet továbbgondolásától és validálásából kiindulva, a finanszírozási lehetőségek beazonosításán keresztül, a pályázati partnerek keresésén, konzorciumok létrehozatalán át a pályázati vagy tender-anyagok elkészítéséig. Sikeres pályázata esetén támogatjuk a szerződéskötési folyamatot, illetve a projekt lebonyolítását is, műszaki, adminisztratív és pénzügyi szempontból.

Ezeken túlmenően kis- és nagy csoportos, testreszabott tréningek keretében is oktatjuk a sikeres pályázatkészítés és projektmenedzsment alapjait.

Ötlet validálás

Hogyan induljon el innovatív ötletének megvalósításával? - tanácsadás kis- és középvállalkozások (kkv) részére megfizethető áron

  BŐVEBBEN

Forrásteremtés

A növekedés az alapja a hosszú távú működésnek, amelyhez kellő mennyiségű befektetésre van szükség. Ha nem áll rendelkezésre elegendő saját finanszírozás, akkor külső forrást kell bevonni. Újonnan alakult és növekvő félben lévő cégeknél a belső források általában szűkösen állnak rendelkezésre, így külső forrásokat kell megcélozni.

  BŐVEBBEN

Projekt megvalósítás

Csapatunk professzionális projekt menedzsment szolgáltatást nyújt a projektek pénzügyi, adminisztratív és műszaki megvalósításához. Minden szakértőnk széleskörű tapasztalattal rendelkezik projektek megvalósításában és irányításában, a mini-projektektől kezdve egészen az akár 40 fős konzorciumokig. Munkánk során több száz profitorientált, illetőleg non-profit céggel és intézettel dolgoztunk együtt a világ számos részéből. Legnagyobb erősségünk az EU-s K+F projektek kidolgozásában és véghezvitelében szerzett know-how, de biztonsággal mozgunk egyéb programok, mint például az EUROSTARS, AAL, INTERREG, Grundtvig, CIP, LIFE, COMET, IEE, strukturális alapok és a nemzeti finanszírozások területén is.

  BŐVEBBEN

Műszaki tanácsadás

Az alábbi műszaki területeken nyújtunk minőségi projekt-koordinációs és alkalmazott kutatás-fejlesztési szolgáltatásokat: Szoftveralkalmazások és IT & Okos rendszerek

  BŐVEBBEN

"Ami az ember agyában megfogan, azt véghez is tudja vinni." Napoleon Hill

Copyright 2019 Minden jog fenntartva