HU

EN
      SZOLGÁLTATÁSAINK       RÓLUNK       REFERENCIÁINK       KAPCSOLAT

Innovatív ötletek, professzionális tanácsadás, világos stratégia - minden, ami kell cége növekedéséhez

Hogyan tudom az innovatív ötletemet piacra vinni?

Hogyan tegyem még eredményesebbé technológiai cégem működését?

Hogy tudok finanszírozást biztosítani vállalkozásom növekedéshez?

Ha felmerültek már Önben is az előző kérdések és nyitott a műszaki újdonságok megvalósítására, mi készen állunk, hogy tudásunkkal és tapasztalatunkkal segítsük Önt ebben a kihívásokkal teli folyamatban.

Csapatunk több, mint 15 éves tapasztalattal bír innovatív cégek üzleti és technológiai fejlesztésében, így jól tudjuk, hogy az újdonságok piacra viteléig sok akadályt kell legyőzni, kezdve a koncepció működőképességének bizonyításán át a korai kockázati finanszírozások megszerzésén, a működő prototípus elkészítésének nehézségein keresztül a gyártási előkészületekig és a sikeres termékbevezetésig.

Gyakorlati üzleti és műszaki tanácsadásunk révén segíteni tudjuk Önt abban, miként fejlessze tovább innovatív megoldásait oly módon, hogy egyúttal a kitűzött üzleti céljait is elérje.

  BŐVEBBEN

Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink köre magába foglalja a teljes innovációs menedzsment folyamatot, az eredeti ötlet továbbgondolásától és validálásából kiindulva, a finanszírozási lehetőségek beazonosításán keresztül, a pályázati partnerek keresésén, konzorciumok létrehozatalán át a pályázati vagy tender-anyagok elkészítéséig. Sikeres pályázata esetén támogatjuk a szerződéskötési folyamatot, illetve a projekt lebonyolítását is, műszaki, adminisztratív és pénzügyi szempontból.

Ezeken túlmenően kis- és nagy csoportos, testreszabott tréningek keretében is oktatjuk a sikeres pályázatkészítés és projektmenedzsment alapjait.

BŐVEBBEN

Rólunk

Cégünk, a 2003-ban alapított Fruto Consulting egy innováció-vezérelt társaság, amelynek középpontjában az európai innovatív megoldások, technológiai újdonságok sikeres piacra jutásának támogatása áll, amelyet három üzletágunk révén érünk el:

Innovatív koncepciók gondozása

kezdve az innovációs potenciál mélyreható vizsgálatával, az üzleti modellek és a vállalati innovációs stratégia áttekintésével és kidolgozásával

Forráshoz való gyorsabb hozzáférés

a magánfinanszírozás és közfinanszírozás megszerzéséhez részletes tanácsadás, beleértve a pályázatírást és az elnyert támogatás projekt menedzsmentjét

Műszaki tanácsadás

szoftverek, informatikai alkalmazások és intelligens rendszerek területén

BŐVEBBEN

"Ami az ember agyában megfogan, azt véghez is tudja vinni." Napoleon Hill

Copyright 2019 Minden jog fenntartva